1 / 100

St. James' Court, A Taj Hotel, London

Om hotellet

St. James' Court, A Taj Hotel, London ligger i centrum af London, kun 10 minutters gang fra Buckingham Palace og Westminster Abbey. Dette hotel 4 ligger 1,1 km fra Big Ben og 1,6 km fra Trafalgar Square. Overnat i et af de 329 værelser, der indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Buckingham Palace - 0,5 km
St. James Park - 0,6 km
Green Park - 0,6 km
Westminster Abbey - 0,7 km
Victoria Station Travel Information Centre - 0,8 km
Houses of Parliament - 0,9 km
Big Ben - 1,1 km
Westminster Bridge - 1,1 km
Piccadilly - 1,2 km
Park Lane - 1,3 km
Bond Street - 1,3 km
Hyde Park Corner - 1,4 km
Regent Street - 1,4 km
Hyde Park - 1,5 km
Trafalgar Square - 1,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
London (LCY-London City) - 17,3 km
Heathrow Lufthavn (LHR) - 26,4 km
Gatwick Lufthavn (LGW) - 66 km
London (LTN-Luton) - 54,5 km

Den foretrukne lufthavn for St. James' Court, A Taj Hotel, London er Heathrow Lufthavn (LHR).

Gæsterne har blandt andet adgang til internetforbindelse via kabel (tillægsgebyr), et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og 17 mødelokaler. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en sauna og et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i indiske retter på Quilon Restaurant, som er en af dette hotels 4 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt.Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Engelsk morgenmad serveres på hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.30 og i weekenderne fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mod et gebyr.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum: GBP 50.00 pr. dag

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for engelsk morgenmad: 29 GBP for voksne og 29 GBP for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for internetforbindelse via kabel på værelset: 9.99 GBP pr. døgn (priserne kan variere)
  • Gebyr for internetforbindelse via kabel på fællesområder: 9.99 GBP pr. dag (priserne kan variere)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: GBP 55.00 pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: 50.0 GBP pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over St. James' Court, A Taj Hotel, London

Adresse

St. James' Court, A Taj Hotel, London

London, England, Storbritannien

N 51.498764 E -0.137396

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger