1 / 100

The Cadogan, A Belmond Hotel, London

London, Storbritannien

Om hotellet

Med et ophold ved The Cadogan, A Belmond Hotel, London har du en central base i London, kun få skridt fra Sloane Street og en 10 minutters gåtur fra Harrods. Dette hotel med luksusfaciliteter ligger 1 km fra Saatchi Gallery og 1,3 km fra Victoria and Albert Museum. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 54 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder gulvvarme og smart-tv. Din seng har topmadras og er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Der tilbydes premium-tv-kanaler samt en MP3-dockingstation som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Sloane Street - 0,1 km
Harrods - 0,4 km
Sloane Square - 0,5 km
Hyde Park - 0,8 km
Saatchi Gallery - 0,9 km
Hyde Park Corner - 1 km
Green Park - 1,1 km
Piccadilly - 1,1 km
Victoria and Albert Museum - 1,1 km
Imperial College London - 1,2 km
Park Lane - 1,2 km
Cromwell Road - 1,2 km
Science Museum - 1,4 km
Natural History Museum - 1,4 km
Victoria Station Travel Information Centre - 1,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
London (LCY-London City) - 19,4 km
Heathrow Lufthavn (LHR) - 24,4 km
Gatwick Lufthavn (LGW) - 64,9 km
London (LTN-Luton) - 53,9 km

Den foretrukne lufthavn for The Cadogan, A Belmond Hotel, London er Heathrow Lufthavn (LHR).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel har 2 møde- og konferencelokaler til rådighed. Lad dig forkæle med massage og ansigtsbehandlinger på stedet. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde udendørs tennisbaner og et døgnåbent fitnesscenter. Dette hotel i victoriansk stil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Spis dig mæt i britiske retter på The LaLee, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 35 GBP pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: GBP 60 pr. nat
  • Tillægsgebyr for kæledyr: GBP 100 pr. indkvartering pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 75.0 GBP pr. nat
  • Servicegebyr: 5 procent

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over The Cadogan, A Belmond Hotel, London

Adresse

The Cadogan, A Belmond Hotel, London

London, England, Storbritannien

N 51.497 E -0.158935

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger