1 / 54

Montcalm Brewery, London City

London, Storbritannien

Om hotellet

Med et ophold ved Montcalm Brewery, London City har du en central base i London, kun 5 minutters kørsel fra Liverpool Street og St. Paul's Cathedral. Dette hotel 5 ligger 2,2 km fra London Bridge og 2,2 km fra Tower of London. Føl dig hjemme i et af de 235 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder iPod-dockingstation. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt designertoiletartikler og badekåbe. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Barbican Arts Centre - 0,2 km
Liverpool Street - 0,7 km
St. Paul's Cathedral - 1,3 km
The Gherkin - 1,4 km
King's College London - 1,6 km
Sky Garden - 1,6 km
London Bridge - 1,8 km
Brick Lane - 1,8 km
The Strand - 1,9 km
Globe Theatre - 1,9 km
Tate Modern - 2 km
Tower of London - 2,1 km
Borough Market - 2,2 km
The Shard - 2,3 km
Thames River - 2,4 km

Den nærmeste lufthavn er:
London (LCY-London City) - 13,9 km
Heathrow Lufthavn (LHR) - 31,1 km
Gatwick Lufthavn (LGW) - 85,2 km
London (LTN-Luton) - 55,1 km
London (STN-Stansted) - 62,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom et fitnesscenter, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gavebutik/aviskiosk og festsal. Som gæst på Montcalm Brewery, London City kan du nyde et måltid på Montcalm At The Brewery. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Engelsk morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.30 til kl. 09.30. Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernebedømmelse fra VisitEngland, Englands nationale turistorganisation.
  • Gebyr for engelsk morgenmad: 19.95 GBP pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Montcalm Brewery, London City

Adresse

Montcalm Brewery, London City

London, England, Storbritannien

N 51.520938 E -0.091518

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger