1 / 24

The Peninsula London

London, Storbritannien

Om hotellet

Med et ophold ved The Peninsula London har du en base i hjertet af London, kun fem minutters gang fra Green Park og Hyde Park. Dette hotel 5 ligger 1,2 km fra Harrods og 1,2 km fra St. James Park. Føl dig hjemme i et af de 190 værelser, der indeholder minibar og espressomaskine. Din seng er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Et 35-tommers LED-tv med digitale kanaler er til rådighed. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt designertoiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hyde Park Corner - 0,2 km
Green Park - 0,2 km
Park Lane - 0,3 km
Hyde Park - 0,3 km
Piccadilly - 0,3 km
Buckingham Palace - 0,9 km
Victoria Station Travel Information Centre - 1 km
Harrods - 1 km
St. James Park - 1,1 km
Royal Academy of Arts - 1,3 km
Sloane Square - 1,5 km
Marble Arch - 1,5 km
Bond Street - 1,6 km
Selfridges (stormagasin) - 1,7 km
Piccadilly Circus - 1,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
London (LCY-London City) - 16,2 km
Heathrow Lufthavn (LHR) - 25,1 km
Gatwick Lufthavn (LGW) - 65,8 km
London (LTN-Luton) - 54,7 km

Den foretrukne lufthavn for The Peninsula London er Heathrow Lufthavn (LHR).

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i London? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 696 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler. Begrænset parkering er til rådighed på stedet. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom en indendørs pool, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gavebutik/aviskiosk, frisørsalon og bryllupsfaciliteter. Spis dig mæt i britiske retter på Brooklands, som er en af mange spisesteder tilhørende dette hotel. Her finder du blandt andet 3 restauranter og en kaffebar/café. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 11.00.
  • Gebyr for komplet morgenmad: Mellem 44-49 GBP pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: GBP 75 pr. nat
  • Servicegebyr: 5 procent

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser og har også andre restriktioner vedrørende kæledyr. Gæster skal kontakte hotellet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over The Peninsula London

Adresse

The Peninsula London

London, England, Storbritannien

N 51.501743 E -0.151796

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger