1 / 12

SUNRISE Tucana Resort

Makadi-bugten, Al-Bahr al-Ahmar Guvernement, Egypten

SUNRISE Tucana Resort -Grand Select ligger i hjertet af Makadi bugt og har et æstetisk kystdesign med uovertrufne, sofistikerede faciliteter og service, der vil forbedre din ferieoplevelse. Der er en kombination af eksklusive værelser og suiter med panoramaudsigt over stranden og der gives fleksibilitet til at vælge typen af indkvartering afhængigt af gæsternes behov. 32 km fra Hurghada internationale lufthavn.

Om hotellet

Faciliteter og service inkluderer trådløs internetadgang, pool, motionsrum/fitnessfaciliteter, bar, restaurant, vaskerifaciliteter (mod betaling), renseri (mod betaling) og business service.

Værelserne har aircondition, tv, kaffe- og tefaciliteter og hårtørrer.

Hvis der vælges Alt inkluderet: I "Alt Inkluderet" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.

Bemærk venligst, at nogle af ovenstående faciliteter kan være lukket på grund af vejr-/sæsonbestemt.

Adresse: Makadi Bay, PO Box 623, Hurghada, 84513, Egypten.

Kort over SUNRISE Tucana Resort

Adresse

SUNRISE Tucana Resort

Makadi-bugten, Al-Bahr al-Ahmar Guvernement, Egypten

N 26.996284 E 33.8999365

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger