1 / 100

The Santo George Beach Resort

Agia Pelagia/Amoudara, Grækenland

Om hotellet

Med et ophold ved The Santo George Beach Resort har du en base i hjertet af Malevizi. Herfra er der kun 2 minutters kørsel til Ammoudara Strand og 7 minutters kørsel til Kretas Historiske og Etnografiske Museum. Dette hotel ved stranden ligger 7,2 km fra Heraklion Loggia og 7,2 km fra Heraklion Rådhus. Føl dig hjemme i et af de 16 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og LED-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ammoudara Strand - 1,2 km
Pankritio Stadion - 4 km
Pantanassa - 4,6 km
Foundation for Research and Technology - Hellas - 4,6 km
Theodoros Vardinogiannis Stadion - 4,8 km
General University Hospital of Heraklion - 5,2 km
De Venetianske Mure - 5,8 km
Hania Port - 6 km
Friheds Nationalstadion - 6 km
Kapetan Mihalis Korakas - 6 km
Nikos Kazantzakis Museum - 6,1 km
Palaiokastro Beach - 6,2 km
Agia Ekaterini Kirke - 6,3 km
Skt. Minas Katedral - 6,4 km
Panayia Akrotiriani - 6,5 km

Den foretrukne lufthavn for The Santo George Beach Resort er Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis) - 15,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, hurtig udtjekning og en flersproget medarbejderstab. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Dette hotel i middelhavsstil tilbyder desuden tv på fællesarealer, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Dette hotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Besøg strandbaren eller baren i poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 0.50 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 1.50 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 10 EUR for voksne og 10 EUR for børn (cirkapriser)
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning
  • Gebyr for ekstra seng: 10.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Op til 2 børn i alderen 5 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over The Santo George Beach Resort

Adresse

The Santo George Beach Resort

Malevizi, Kreta, Grækenland

N 35.33764 E 25.067199

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger