1 / 39

Hotel Miramar - São Pedro de Moel

Leiria, Portugal

Om hotellet

Overnatter du ved Hotel Miramar - São Pedro de Moel, som ligger tæt på stranden i Marinha Grande, er du kun 3 minutters gang fra São Pedro De Muel Strand og 11 minutters gang fra São Pedro De Muel Fyrtårn. Dette hotel ligger 15,7 km fra Percurso dos Sete Vales Suspensos og 18,7 km fra Norpark - Nazare's Water Park. Føl dig hjemme i et af de 47 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser og bidet. Faciliteter inkluderer skriveborde og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

São Pedro De Muel Strand - 0,3 km
São Pedro De Muel Fyrtårn - 0,9 km
Percurso dos Sete Vales Suspensos - 15,7 km
Norpark - Nazare's Water Park - 18,7 km
Nossa Senhora da Nazaré-kirken - 19,1 km
Nazaré Fyrtårn - 19,8 km
Promontório do Sítio - 20,9 km
Leiria Slot - 21 km
Dr. Magalhaes Pessoa Stadion - 21,4 km
Museum of the Moving Image - 21,4 km
Luís de Camões Garden - 21,5 km
Rodrigues Lobo-pladsen - 21,6 km
Carlos Joalheiro Lda - 21,6 km
Leiria Museum - 21,7 km
Leiria Katedral - 21,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Lissabon (LIS-Humberto Delgado) - 135,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Fra en terrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Som gæst på Hotel Miramar - São Pedro de Moel har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 6 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Hotel Miramar - São Pedro de Moel

Adresse

Hotel Miramar - São Pedro de Moel

Marinha Grande, Portugal

N 39.757301 E -9.0286

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger