1 / 24

Club Anastasia Hotel

Om hotellet

Dette lejlighedshotel ligger i centrum af Marmaris, kun 15 minutters gang fra Marmaris Strand og Blue Ash-indkøbscentret. Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger 1,7 km fra Marmaris-bargaden og 1,7 km fra Aqua Dream Vandpark. Find dig til rette i denne lejlighed med aircondition, som har et tekøkken. Der er en privat balkon. Der er et LCD-tv, som sørger for underholdningen. Et privat badeværelse har et dybt badekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Marmaris Amfiteater - 0,3 km
Caria-hospitalet - 0,5 km
Marmaris-statshospitalet - 0,7 km
Ahu Hetman-hospitalet - 0,9 km
Halici Ahmet Urkay-museet - 1 km
Marmaris Torsdagsmarked - 1,1 km
Marmaris Strand - 1,1 km
Blue Ash-indkøbscentret - 1,3 km
Atlantis Marmaris Vandland - 1,6 km
Marmaris Byplads - 1,6 km
Aqua Dream Vandpark - 1,7 km
Atatürk-parken - 1,7 km
De Dansende Fontæner - 1,7 km
Mustafa Kemal Atatürk-monumentet - 1,8 km
Marmaris-bargaden - 1,8 km

Den foretrukne lufthavn for dette lejlighedshotel er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 96,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Lad dig forkæle med massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger på stedet. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder karaoke og en sæsonbestemt udendørs pool. Dette lejlighedshotel i middelhavsstil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Nyd et måltid på Bella Blu Restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette lejlighedshotels roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt. Overnatningsstedet lukkes fra den 20. oktober til den 1. maj.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 12 EUR for voksne og 6 EUR for børn (cirkapriser)
  • Der er mulighed for aircondition mod et tillægsgebyr
  • Gebyr for brug af spa: 20 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den sæsonåbne pool vil være åben fra den 01. maj til den 31. oktober.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 18.30.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette lejlighedshotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Club Anastasia Hotel

Adresse

Club Anastasia Hotel

Marmaris, Muğla, Tyrkiet

N 36.854627 E 28.255846

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger