1 / 46

Scala Hotel

Om hotellet

Scala Hotel ligger tæt på stranden i Marmaris, kun 3 minutters gang fra Turunc Strand og 5 minutters kørsel fra Amos Ancient City. Dette hotel med familievenlig profil ligger 12,9 km fra İçmeler Strand og 16,1 km fra Marmaris Strand. Føl dig hjemme i et af de 46 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Turunc Strand - 0,3 km
Amos Strand - 4,1 km
Amos Ancient City - 4,1 km
Kumlubük - 4,3 km
Pebble Beach - 8,8 km
İçmeler Strand - 12,9 km
Nirvana Beach - 13,1 km
Mallmarine Shopping Center - 14,4 km
Marmaris Strand - 16,1 km
Bayır Cypres Naturmonument - 16,6 km
Marmaris Vandland - 16,9 km
Aqua Dream Vandpark - 17,7 km
Atlantis Marmaris Vandland - 17,8 km
Blue Ash-indkøbscentret - 17,9 km
Ahu Hetman-hospitalet - 18,2 km

Den nærmeste lufthavn er:
Rhodos (RHO-Diagoras) - 85,3 km
Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 116,5 km

Den foretrukne lufthavn for Scala Hotel er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Marmaris? På dette hotel er der et område på 650 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Tilbring dagen på den private strand, eller tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og havegrill. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Snup en bid mad på en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmad tilbydes mod tillægsgebyr.
  • Gebyr for morgenmad: 30 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 100 EUR pr. køretøj (retur)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Scala Hotel

Adresse

Scala Hotel

Marmaris, Muğla, Tyrkiet

N 36.77582 E 28.246358

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger