1 / 43

SOULOTEL Emerald Resort & Spa

Marsa Alam, Al-Bahr al-Ahmar Guvernement, Egypten

I Marsa Alam

Om hotellet

Med et ophold ved SOULOTEL Emerald Resort & Spa i Marsa Alam er du kun 15 minutters kørsel fra Det Røde Hav og Wadi El Gemal National Park. Dette hotel 4,5 ligger 19,9 km fra Fokairi Bay Strand og 20,4 km fra Marsa Alam Strand. Føl dig hjemme i et af de 126 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LED-tv. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Det Røde Hav - 0,2 km
Wadi El Gemal National Park - 13,4 km
Fokairi Bay Strand - 19,9 km
Marsa Alam Strand - 20,4 km
Marsa Alam Mosque - 22 km
Gorgonia Strand - 27,9 km
Garden Bay Stranden - 33,7 km
Abu Dabab Stranden - 34,3 km
Sharm El Luli - 46 km

Den nærmeste lufthavn er:
Marsa Alam (RMF-Marsa Alam International) - 89 km
Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) - 302,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Efter en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer trådløs internetadgang (tillægsgebyr), gavebutik/aviskiosk og frisørsalon. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tørstig? Stedet har 3 barer/lounger samt 2 strandbarer, hvor du kan slukke tørsten. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 09.30.
  • Gebyr for trådløst internet på fællesområder: 230 EGP pr. dag (maks. 1 pr. enhed, priserne kan variere)
  • Gebyr for tøjvask: 0 EGP

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den sæsonåbne pool vil være åben fra den 01. november til den 30. april.
  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over SOULOTEL Emerald Resort & Spa

Adresse

SOULOTEL Emerald Resort & Spa

Marsa Alam, Al-Bahr al-Ahmar Guvernement, Egypten

N 24.9126243591309 E 34.9712295532227

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger