1 / 50

Alegre - Bussaco Boutique Hotel

Luso, Portugal

Om hotellet

Alegre - Bussaco Boutique Hotel ligger i det historiske kvarter i Mealhada, kun 1 minutters kørsel fra Termas de Luso og 5 minutters kørsel fra Bussaco Palads. Dette hotel med familievenlig profil ligger 4,3 km fra Bussaco Nationalskov og 17,8 km fra Aliança Undergrundsmuseum. Overnat i et af de 18 værelser, der indeholder LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og gratis mineralvand på flaske. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Termas de Luso - 0,4 km
Bussaco Nationalskov - 1,6 km
Bussaco Palads - 1,9 km
Mealhada Bypark - 7,7 km
Caves Messias Winery - 9 km
Bairrada Vinmuseum - 11,2 km
José Luciano de Castro-museet - 11,5 km
Curia Golfklub - 12,2 km
Den Grønne Bros Park - 16,2 km
Aliança Undergrundsmuseum - 17,8 km
O Pioneiro do Mondego - 19,7 km
Pedro Teixeira-monumentet - 21,8 km
Plaza Kirke - 22,1 km
Casa Muncipal da Cultural - 22,1 km
Water Museum - 22,1 km

Den foretrukne lufthavn for Alegre - Bussaco Boutique Hotel er Porto (OPO-Dr. Francisco de Sá Carneiro) - 121,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og en flersproget medarbejderstab. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel i victoriansk stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Med hotellets strandtransport (tillægsgebyr) kan du nemt og hurtigt komme til stranden. Snup en bid mad på Alegre Bar, en bar/lounge med udsigt til poolen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 5 EUR for voksne og 5 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 15.0 EUR pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 15 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har lukket i oktober.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 5 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Alegre - Bussaco Boutique Hotel

Adresse

Alegre - Bussaco Boutique Hotel

Mealhada, Portugal

N 40.38277 E -8.37729

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger