1 / 61

Los Juaninos

Morelia, Michoacán, Mexico

I nærheden af Morelia-katedralen

Om hotellet

Med et ophold ved Los Juaninos har du en central base i Morelia, kun få skridt fra Morelia-katedralen og 3 minutters gang fra Plaza de Armas. Dette hotel 4 ligger 0,3 km fra Temple of the Nuns og 0,4 km fra Palacio Federal. Overnat i et af de 31 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Din seng er udstyret med Select Comfort-madras og egyptiske bomuldslagner. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Morelia-katedralen - 0,1 km
Plaza de Armas - 0,3 km
Plaza del Carmen - 0,3 km
Temple of the Nuns - 0,3 km
Museum of Colonial Art - 0,3 km
Palacio Federal - 0,4 km
Mariano Matamoros Theater - 0,4 km
Casa Natal de Morelos - 0,4 km
The Cultural House (Casa de Cultura) - 0,4 km
Michoacan-håndværksmuseum - 0,4 km
Justitspaladset - 0,4 km
Regional Museum of Michoacan - 0,4 km
Det Offentlige Universitetsbibliotek - 0,5 km
Colegio de San Nicolás - 0,5 km
Plaza Morelos - 0,5 km

Den foretrukne lufthavn for Los Juaninos er Morelia, Michoacan (MLM-General Francisco Mujica International) - 30,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og gratis aviser i lobbyen. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og begrænset parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer babysitning (tillægsgebyr), bryllupsfaciliteter og rabat ved brug af nærliggende fitnessfaciliteter. Få en bid mad på La Azotea, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 280 MXN pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 450 MXN pr. køretøj (enkelt)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: MXN 100 pr. nat
  • Gebyr for nærliggende parkering: 100 MXN pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Los Juaninos

Adresse

Los Juaninos

Morelia, Michoacán, Mexico

N 19.702905 E -101.19118

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger