1 / 100

Om hotellet

Overnatter du ved Natura Villas, som ligger tæt på stranden i Naxos, er du kun 15 minutters kørsel fra Plaka Strand og Kastraki Strand. Denne villa med familievenlig profil ligger 14,9 km fra Naxos Havn og 14 km fra Agios Prokopios Strand. Føl dig hjemme i et af de 4 aircondition-afkølede værelser, der indeholder private pools og LCD-tv. Værelserne har privat møbleret terrasse. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab/fryser i fuld størrelse, ovn og kogeplade. Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mikrí Vígla - 1,3 km
Kastraki Strand - 1,6 km
Mikri Vigla Strand - 1,8 km
Orkos - 2,2 km
Glyfada Beach - 3,6 km
Plaka Strand - 3,6 km
Alykó - 4,8 km
Hawaii Beach - 5,8 km
Pyrgaki Strand - 7 km
Temple of Demeter - 8,6 km
Bazeos Castle - 8,6 km
Dimitra-templet - 8,6 km
Agia Anna strand - 9,2 km
Maragas Strand - 9,2 km
Saint Nicolas - 9,3 km

Den nærmeste lufthavn er:
Naxos (JNX-Naxos Island National) - 13,8 km
Parikia (PAS-Paros National) - 57,5 km
Mykonos (JMK-Mykonos Island National) - 62,6 km

Den foretrukne lufthavn for Natura Villas er Naxos (JNX-Naxos Island National).

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en døgnåben reception. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 4 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer et fitnesscenter. Andre faciliteter på denne villa i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter. Få stille sulten på Natura's Cafe Bar, en bar/lounge ved stranden, som har udsigt til haven. Du kan også spise på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis lokale morgenmadsretter serveres dagligt fra kl. 08.30 til kl. 10.30. Dette overnatningssted er lukket fra 17. oktober 2022 til 16. oktober 2024 (datoerne kan ændres). Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 01. oktober til den 28. februar:
  • Swimmingpool

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 0.50 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 1.50 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Der opkræves et gebyr for tidlig indtjekning (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen indtjekning

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.

Kort over Natura Villas

Adresse

Natura Villas

Naxos, South Aegean, Grækenland

N 37.02314 E 25.38664

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger