1 / 100

Ariana Sustainable Luxury Lodge - Special Class

Cappadocia, Tyrkiet

Om hotellet

Overnatter du ved Ariana Sustainable Luxury Lodge - Special Class, som ligger i en nationalpark i Nevşehir, er du kun få skridt fra Göreme Nationalpark og 8 minutters gang fra Uchisar slot. Dette hotel med luksusfaciliteter ligger 2,7 km fra Love-dalen og 4,7 km fra Göreme Friluftsmuseum. Føl dig hjemme i et af de 11 værelser med individuelt design, der desuden har iPod-dockingstation og minibar. Din seng er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Der er gratis Wi-Fi og internetforbindelse via kabel, og du kan også underholde dig med et 42-tommers LED-tv med satellitkanaler. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar med dybe badekar og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Göreme Nationalpark - 0,1 km
Crossgolf - 0,4 km
Uchisar slot - 0,7 km
Uc Hisar Castle‎ - 0,8 km
Duedalen - 1,9 km
Love-dalen - 2,7 km
Romersk slot - 2,8 km
Göreme Romerske Slot - 3,1 km
Lovers Hill - 3,3 km
Aydın Kırağı - 3,5 km
Karanlık Kilise - 3,5 km
Güllüdere Valley Churches - 3,5 km
Kolonlu Kilise - 3,5 km
Saklı Kilise - 4 km
El Nazar-kirken - 4,3 km

Den foretrukne lufthavn for Ariana Sustainable Luxury Lodge - Special Class er Nevşehir (NAV-Kappadokien) - 37,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Gå ikke glip af de mange rekreative tilbud, inklusive en tilknyttet vingård, et døgnåbent fitnesscenter og udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Det er nemt at komme omkring og besøge nærliggende destinationerne med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 1 km. Har du lyst til frokost eller aftensmad, kan du tage forbi The Plum, en restaurant, som specialiserer sig indenfor internationale retter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 85.00 EUR pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 6 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Ariana Sustainable Luxury Lodge - Special Class

Adresse

Ariana Sustainable Luxury Lodge - Special Class

Nevşehir, Nevşehir, Tyrkiet

N 38.633543 E 34.806142

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger