1 / 53

Om hotellet

Overnatter du ved Goreme Mansion, som ligger i en nationalpark i Nevşehir, er du kun få skridt fra Göreme Nationalpark og 3 minutters kørsel fra Göreme Friluftsmuseum. Dette hotel ligger 2,1 km fra Love-dalen og 4,9 km fra Uchisar slot. Føl dig hjemme i et af de 7 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt skriveborde og elkedler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Göreme Nationalpark - 0,1 km
Romersk slot - 0,2 km
Göreme Romerske Slot - 0,2 km
Lovers Hill - 0,3 km
Aydın Kırağı - 0,5 km
Karanlık Kilise - 0,9 km
Güllüdere Valley Churches - 0,9 km
Kolonlu Kilise - 0,9 km
Saklı Kilise - 0,9 km
El Nazar-kirken - 1,2 km
Skt. Johannes Døberens kirke - 2 km
Tokalı Kirke - 2,1 km
Göreme Friluftsmuseum - 2,2 km
Crossgolf - 2,9 km
Zemi-dalen - 3,1 km

Den nærmeste store lufthavn er Nevşehir (NAV-Kappadokien) - 40,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Som gæst på Goreme Mansion har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 11.00.
  • Gebyr for ekstra seng: 10.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der serveres ikke alkohol på dette overnatningssted.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning.

Kort over Goreme Mansion

Adresse

Goreme Mansion

Nevşehir, Nevşehir, Tyrkiet

N 38.640668 E 34.829963

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger