1 / 100

Grand Cave Suites

Cappadocia, Tyrkiet

Om hotellet

Med et ophold ved Grand Cave Suites har du en base i hjertet af Nevşehir, kun få skridt fra Göreme Nationalpark og 5 minutters kørsel fra Göreme Friluftsmuseum. Dette hotel ligger 2 km fra Love-dalen og 5 km fra Uchisar slot. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 16 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder indendørs private spabade og LCD-tv. Din seng har topmadras og er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser og boblebadekar samt brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Göreme Nationalpark - 0,1 km
Romersk slot - 0,3 km
Göreme Romerske Slot - 0,4 km
Lovers Hill - 0,6 km
Aydın Kırağı - 0,7 km
Karanlık Kilise - 1,1 km
Güllüdere Valley Churches - 1,1 km
Kolonlu Kilise - 1,1 km
Saklı Kilise - 1,2 km
El Nazar-kirken - 1,5 km
Tokalı Kirke - 2,3 km
Skt. Johannes Døberens kirke - 2,4 km
Göreme Friluftsmuseum - 2,4 km
Zemi-dalen - 2,7 km
Crossgolf - 3 km

Den foretrukne lufthavn for Grand Cave Suites er Nevşehir (NAV-Kappadokien) - 40,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Nyd de rekreative faciliteter, såsom et spabad og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette hotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 8 EUR pr. person (enkelt)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: 8.00 EUR (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 30.0 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 8 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Grand Cave Suites

Adresse

Grand Cave Suites

Nevşehir, Nevşehir, Tyrkiet

N 38.639995 E 34.827475

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger