1 / 56

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Waterfall har du en central base i New Delhi, kun 4 minutters kørsel fra Janakpuri District Centre og 6 minutters kørsel fra ISKCON Temple Punjabi Bagh. Dette hotel ligger 17,1 km fra Chandni Chowk og 17,9 km fra Jama Masjid. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 19 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder pejse og private svømmebassiner. Der tilbydes et LCD-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

ISKCON Temple Punjabi Bagh - 4,1 km
Janakpuri District Centre - 4,7 km
Mangalam Place shoppingcenter - 6,8 km
Rajiv Gandhi Cancer Institute & Research Centre - 7,7 km
New Delhi shoppingcenter i bycentrum - 8,3 km
Metro Walk Mall - 9,1 km
Adventure Island - 9,7 km
Pitampura-tv-tårnet - 10,3 km
Manipal Hospital Delhi - 10,3 km
ISKCON-tempel - 11,7 km
Dwarka Distriktsdomstol - 11,8 km
National Law University - 12,7 km
Rajendra Place - 13,3 km
Dhaula Kuan - 13,4 km
BLK Super Speciality Hospital - 13,7 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Waterfall er Indira Gandhi Internationale Lufthavn (DEL) - 23,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (efter anmodning) og afhentningsservice fra togstationen. Fra en tagterrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Dette hotel tilbyder desuden concierge-tjenester, frisørsalon og bryllupsfaciliteter. Vil du på shoppingtur, skal du blot gøre brug af hotellets shuttletransport (tillægsgebyr). Tag forbi dette hotels restaurant, Kempty, hvor du kan få frokost eller aftensmad. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmadsbuffet er inkluderet.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 800 INR pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 3 børn i alderen 1 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort Hotel Waterfall

Adresse

New Delhi Delhi N.C.R

GPS: N 28.667602 E 77.092706

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger