1 / 38

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Pink City har du en central base i New Delhi, kun 5 minutters kørsel fra Gurudwara Bangla Sahib og Jama Masjid. Dette hotel ligger 3,5 km fra Chandni Chowk og 4,9 km fra India Gate. Overnat i et af de 24 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og gratis aviser, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ramakrishna Mission - 1,1 km
Palika Bazaar - 1,4 km
Lady Hardinge Medical College - 1,5 km
Kasturba Gandhi Marg - 1,8 km
Gole Marked - 1,8 km
Jantar Mantar - 2,1 km
Jama Masjid - 2,3 km
Ajmal Khan Road - 2,4 km
Gurudwara Bangla Sahib - 2,5 km
Max Mueller Bhawan - 2,6 km
Laxminarayan-templet - 2,6 km
Chandni Chowk - 2,7 km
Western Court Building - 2,7 km
Lajpat Rai Marked - 3,1 km
Talkatora Stadium - 3,4 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Pink City er Indira Gandhi Internationale Lufthavn (DEL) - 19,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og shopping på stedet. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer hjælp med udflugter/billetter og selskabslokale. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice døgnet rundt. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 200 INR for voksne og 100 INR for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort Hotel Pink City

Adresse

New Delhi

GPS: N 28.64213 E 77.21778

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger