1 / 100

Hotel Indigo Orange Beach - Gulf Shores, an IHG Hotel

Pensacola med omegn - FL, USA

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Indigo Orange Beach - Gulf Shores, an IHG Hotel i Orange Beach, befinder du dig tæt på stranden, kun 4 minutters gang fra Gulf State Park og 3 minutters kørsel fra Adventure Island. Dette hotel ligger 3,6 km fra Gulf State Park Fishing Pier og 7,1 km fra Waterville USA. Føl dig hjemme i et af de 62 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt skriveborde og kaffe-/temaskiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Rosemary Dunes Trailhead - 0,1 km
Gulf State Park - 0,4 km
Orange Beach Beaches - 0,6 km
Romar Beach - 1 km
Orange Beach Welcome Center - 1,4 km
Adventure Island - 3 km
Gulf Adventure Center ved Gulf State Park - 3,6 km
Gulf State Park Fishing Pier - 3,7 km
Orange Beach Sportsplex - 4,5 km
Gulf Shores Strand - 4,6 km
Back Country Trail - 4,9 km
Arena The Next Level - 5 km
Sportsplex Trailhead - 5 km
Cotton Bayou Trailhead - 5,9 km
Catman Road Trailhead - 7 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Indigo Orange Beach - Gulf Shores, an IHG Hotel er Pensacola, Florida (PNS-Pensacola Internationale Lufthavn) - 54,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Orange Beach? På dette hotel er der et område på 390 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 2 mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Nyd godt af en lang række rekreative faciliteter på stedet, inklusive en udendørs pool, en indendørs pool og et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og automat. Gæsterne kan nemt komme til stranden ved at gøre brug af den gratis strandtransport. Få stillet sulten med aftensmad på dette hotels restaurant, Hunter's Bend Bar & Bites, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.30.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 13.95-24.95 USD for voksne og mellem 8.95-15.95 USD for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 75.00 pr. indkvartering pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 25.0 USD pr. ophold

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Det anbefales at have en bil for at komme til og fra dette overnatningssted.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Hotel Indigo Orange Beach - Gulf Shores, an IHG Hotel

Adresse

Hotel Indigo Orange Beach - Gulf Shores, an IHG Hotel

Orange Beach, Alabama, USA

N 30.257494 E -87.634155

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger