1 / 67

Victoria City Hotel

Om hotellet

Med et ophold ved Victoria City Hotel har du en base i hjertet af Oranjestad, kun 15 minutters gang fra Aruba Rådhus og Renaissance Mall Aruba. Dette hotel med spa ligger 6,1 km fra Eagle Beach og 6,5 km fra Palm Beach. Føl dig hjemme i et af de 30 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og LCD-tv. Din seng er udstyret med madras af viskoelastisk skum og premium-sengetøj. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Main Street - 0,1 km
Access Art Gallery - 0,7 km
Beth Israel Synagoge - 0,7 km
Aruba Rådhus - 0,8 km
Fort Zoutman - 0,8 km
Parlamentsbygning - 0,8 km
Den protestantiske kirke i Oranjestad - 0,8 km
Wilhelmina Park - 0,8 km
Aruba Historical Museum - 0,8 km
Cosecha Aruban Craft Design & Heritage - 0,8 km
Renaissance Mall Aruba - 0,8 km
Det Nationale Arkæologiske Museum i Aruba - 0,9 km
San Francisco-kirke - 0,9 km
Wind Creek Seaport Casino - 1 km
Convention Centre - 1 km

Den foretrukne lufthavn for Victoria City Hotel er Oranjestad (AUA-Queen Beatrix Intl.) - 4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Oranjestad? På dette hotel er der et område på 40 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og shopping på stedet. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 3 strandbarer. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.30 til kl. 11.00. Dette overnatningssted har ikke en bedømmelse fra turistrådet i Aruba. Som en hjælp til vores kunder har vi angivet en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for komplet morgenmad: Mellem 2 og 12 USD for voksne og mellem 2 og 7 USD for børn (cirkapriser)
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr på 3%

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Victoria City Hotel

Adresse

Victoria City Hotel

Oranjestad, Aruba

N 12.51916 E -70.03055

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger