1 / 100

Arnold Palmer's Bay Hill Club & Lodge

Orlando, USA

Om hotellet

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, en computerstation og gratis aviser i lobbyen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Du kan øve dit sving på golfbanen eller nyde godt af de andre rekreative faciliteter, som omfatter udendørs tennisbaner og en udendørs pool. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.

  • Reservationer er påkrævet for golftider. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Arnold Palmer's Bay Hill Club & Lodge

Adresse

Arnold Palmer's Bay Hill Club & Lodge

Orlando, Florida, USA

N 28.458428 E -81.509772

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger