1 / 65

Porta Hotel del Lago

Lago Atitlan, Guatemala

Om hotellet

Overnatter du ved Porta Hotel del Lago, som ligger ved en sø i Panajachel, er du kun 5 minutters gang fra Multiple Use Area Lake Atitlan Basin og La Galeria. Dette hotel med familievenlig profil ligger 0,5 km fra Azul Maya Arkæologiske Museum og 0,6 km fra Casa Cakchiquel Kunstcenter. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 100 værelser. Værelserne har privat balkon. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Multiple Use Area Lake Atitlan Basin - 0,1 km
La Galeria - 0,4 km
Azul Maya Arkæologiske Museum - 0,5 km
Casa Cakchiquel Kunstcenter - 0,6 km
Sankt Frans Kirke - 1,2 km
Museo Raúl Vasquéz - 1,2 km
Panajachel Kommunale Marked - 1,3 km
San Jorge Udkigspunkt - 4,4 km
Pintando Santa Catarina Palopó - 4,7 km
Santa Catarina Palopo Church - 6,8 km
Tzantizotz Nature Reserve - 16,2 km
Los Elementos Day Spa - 19,9 km
Pascual Abaj - 23,5 km
Chichi Cemetery - 23,5 km
Toliman-vulkanen - 26,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
Quetzaltenango (AAZ-Los Altos) - 79,7 km
Guatemala City (GUA-La Aurora Intl.) - 112,2 km

Den foretrukne lufthavn for Porta Hotel del Lago er Guatemala City (GUA-La Aurora Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Planlægger du et arrangement i Panajachel? På dette hotel er der et område på 439 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 4 mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Gå ikke glip af de mange rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool, et spabad og en sauna. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt. Dette overnatningssted er under renovering fra den 20. maj 2024 til den 15. oktober 2024 (slutdatoen kan ændre sig). Følgende områder er påvirkede:
  • Udvalgte gæsteværelser

Gæster har adgang til følgende alternative faciliteter under renovationen:

  • Forretningsfaciliteter
  • Udendørs pool

Der udføres kun renoveringsarbejde på hverdage. Hotellet vil bestræbe sig på at minimere støj og forstyrrelse.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 60.00-100.00 GTQ for voksne og mellem 40-100 GTQ for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 1600.00 GTQ pr. person (enkelt)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: GTQ 200.00 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 240.0 GTQ pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 10 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.

Kort over Porta Hotel del Lago

Adresse

Porta Hotel del Lago

Panajachel, Guatemala

N 14.73781 E -91.15904

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger