1 / 92

Om hotellet

Cottage Houses ligger i bjergene i Pentakomo, kun 15 minutters kørsel fra Governor's Beach og Amathus-ruinerne. Dette lejlighedshotel ligger 23,4 km fra Limassol Marina og 5,9 km fra Painted Churches in the Troodos Region. Føl dig hjemme i et af de 6 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab og kogeplade. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og vaskemaskiner/tørretumblere, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Painted Churches in the Troodos Region - 5,9 km
Governor's Beach - 6,8 km
Amathus-ruinerne - 12,1 km
Skt. Anna-kirken - 13,5 km
Amathus Strand - 14 km
Castella Strand - 14,2 km
Germasogeia Reservoir - 15,7 km
Zygi Marina - 15,8 km
Choirokoitia - 16,9 km
Galatex-stranden - 17,2 km
Dasoudi Strand - 17,8 km
Limassols arkæologiske museum - 21,1 km
Limassol Zoo - 21,5 km
Limassol Kommunale Haver - 21,5 km
Agios Athanasios Rådhus - 21,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Larnaca (LCA-Larnaca Intl.) - 49,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool, en sauna og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette lejlighedshotels roomservice. Morgenmad tilbydes mod tillægsgebyr.
  • Gebyr for morgenmad: 10 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 50 EUR pr. køretøj (retur)
  • Der er mulighed for rengøring mod et ekstra tillægsgebyr
  • Gebyr for aircondition: 4 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ COVID-19-test eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover, og testen skal være taget maks. 24 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover. Gæster skal være færdigvaccinerede mindst 7 dage inden indtjekning.

Kort over Cottage Houses

Adresse

Cottage Houses

Pentakomo, Limassol Distrikt, Cypern

N 34.74003 E 33.24155

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger