1 / 50

Hai Yen Family Resort

Om hotellet

Fra Hai Yen Family Resort, som ligger i Phan Thiet (East Hàm Tiến Strand), er der kun fem minutters kørsel til Tropical Minigolf og Hàm Tiến Strand. Dette hotel ved stranden ligger 5,4 km fra Mũi Né Fiskerby og 7,4 km fra Mui Ne Sandklitter. Føl dig hjemme i et af de 56 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Po Shanu Cham Towers - 1,1 km
Hàm Tiến Marked - 1,4 km
Tropical Minigolf - 2 km
Long Beach Pearl Museum - 2,2 km
Hàm Tiến Strand - 3 km
Fairy Spring (Suoi Tien) - 4,3 km
Mũi Né Fiskerby - 5,4 km
Ong Dia Stenstrand - 5,9 km
RD Vinslot - 6,1 km
Sea Links City - 6,3 km
Mui Ne-markedet - 6,5 km
Mui Ne Sandklitter - 7,4 km
Đồi Hồng Røde Klitter - 8,5 km
Fish Sauce Museum - 8,5 km
Mui Ne Beach - 9,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Tan Binh - Tan Son Nhat internationale lufthavn (SGN) - 189,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og frisørsalon. Har du lyst til frokost eller aftensmad, kan du tage forbi Hai Yen, en restaurant, som specialiserer sig indenfor internationale retter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 50000 VND pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 2200000 VND pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Lokale love kan muligvis afholde ugifte gæster fra at dele værelse. Gæsterne er ansvarlige for at fremvise vielsesattest, hvis det kræves af overnatningsstedet.
  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Ved indtjekning skal gæster fremvise en negativ COVID-19-test.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 6 år og derover, og testen skal være foretaget maks. 24 timer inden indtjekning.

Kort over Hai Yen Family Resort

Adresse

Hai Yen Family Resort

Phan Thiet, Bình Thuận, Vietnam

N 10.955248 E 108.232286

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger