1 / 84

Anami Muine Beach Resort & Spa

Om hotellet

Med et ophold ved Anami Muine Beach Resort & Spa i Phan Thiet (Phú Hài Strand) er du kun 15 minutters kørsel fra Mui Ne Sandklitter og Hàm Tiến Strand. Dette resort ved stranden ligger 16,1 km fra Mui Ne Beach og 0,8 km fra Ong Dia Stenstrand. Føl dig hjemme i et af de 36 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hàm Tiến Strand - 0,1 km
Ong Dia Stenstrand - 0,8 km
RD Vinslot - 2,4 km
Sea Links City - 2,7 km
Long Beach Pearl Museum - 2,8 km
Tropical Minigolf - 3 km
Fish Sauce Museum - 3,1 km
Po Shanu Cham Towers - 4 km
Poshanu Cham-tårnet - 5,2 km
Hàm Tiến Marked - 6,5 km
Phan Thiet Strand - 8 km
Fairy Spring (Suoi Tien) - 9,8 km
Mũi Né Fiskerby - 10,5 km
Co.op mart Phan Thiet - 10,7 km
Linh Son Truong Tho pagoda - 11,2 km

Den foretrukne lufthavn for Anami Muine Beach Resort & Spa er Tan Binh - Tan Son Nhat internationale lufthavn (SGN) - 184,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen. Slip af med muskelspændingerne og slap af med massage og ansigtsbehandlinger. Tilbring dagen på den private strand, og nyd bagefter de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Spis dig mæt i vietnamesiske retter på Garden Restaurant, som er en af dette resorts 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer).Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 2300000 VND pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 570000.0 VND pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn i alderen 5 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Anami Muine Beach Resort & Spa

Adresse

Anami Muine Beach Resort & Spa

Phan Thiet, Bình Thuận, Vietnam

N 10.93994 E 108.189831

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger