1 / 74

As Cascatas Golf Resort & Spa

Vilamoura, Portugal

Om hotellet

Overnatter du ved As Cascatas Golf Resort & Spa, som ligger ved siden af en golfbane i Loulé, er du kun 10 minutters kørsel fra Vilamoura-lystbådehavn og Aqua Show Park. Dette lejlighedshotel 5 ligger 14,7 km fra Falesia Strand og 21,2 km fra Albufeira Old Town Square. Føl dig hjemme i et af de 69 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab og ovn. Din seng er udstyret med premium-sengetøj, og alle værelserne har en sovesofa i samme størrelse som en dobbeltseng. Værelserne har privat terrasse. Der tilbydes et LCD-tv med satellitkanaler som underholdning, og med Wi-Fi (tillægsgebyr) kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Dom Pedro Golf: Pinhal Golfbane - 0,8 km
Dom Pedro Golf: Laguna Golfbane - 1,7 km
Vilamoura Tennis Center - 2 km
Dom Pedro Golf: Old Golfbane - 2,7 km
Dom Pedro Golf: Millennium Golfbane - 2,9 km
Vila Sol Golf - 3 km
Vilamoura-lystbådehavn - 3,2 km
Casino Vilamoura - 3,3 km
Vilamoura Strand - 3,5 km
Marina Strand - 3,6 km
Falesia Strand - 3,7 km
Rocha Baixinha strand - 4,7 km
Dom Pedro Golf: Victoria Golfbane - 4,8 km
Quarteira-stranden - 4,2 km
Aqua Show Park - 5,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Faro (FAO-Faro Intl.) - 24,4 km
Portimao (PRM) - 57,9 km

Den foretrukne lufthavn for As Cascatas Golf Resort & Spa er Faro (FAO-Faro Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Loulé? På dette lejlighedshotel er der et område på 438 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 5 udendørs swimmingpools, en sauna og et døgnåbent fitnesscenter. Dette lejlighedshotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Snup en bid mad på en af dette lejlighedshotels mange spisesteder, der inkluderer 3 restauranter og en kaffebar/café. Tørstig? Sluk tørsten ved enten baren/loungen, strandbaren eller baren ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 35 EUR for voksne og 12.5 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for trådløst internet på værelset: 5.00 EUR pr. time (priserne kan variere)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 46 EUR
  • Gebyr for faciliteter: EUR 25 pr. person, pr. dag og inkluderer brug af: sauna, spabad, spa og swimmingpool

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette lejlighedshotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn i alderen 1 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over As Cascatas Golf Resort & Spa

Adresse

As Cascatas Golf Resort & Spa

Quarteira, Portugal

N 37.092648 E -8.106231

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger