1 / 11

Rejser til Riga

Denne charmerende by med pompøse paladser og et pulserende udeliv er værd at besøge.

Om Riga, Østersøen

Riga er en by, hvor østen møder vesten. Her er udover et overraskende godt udvalg af både barer og restauranter gode muligheder for god shopping. Og det er billigt!

Hyggelige stræder Den smukke bykerne føles lille og intim, og du har alt inden for gåafstand. Hvis du vil tage rundt på en anden måde, så kan du vælge mellem bus, sporvogn og taxi, og det er ganske billigt. Vi anbefaler dog, at du fastsætter prisen inden du hopper ind.

Skøn atmosfære Der er meget at se i Riga. Især historiske mindesmærker. 1800-talspaladser, avenuer og skønne boulevarder bidrager til den skønne, historiske atmosfære som hele tiden minder dig om, hvor i byen du befinder dig. Gå ikke glip af Jugend-kvarteret, som er et af Europas største.

Nemt at more sig Du bliver virkeligt overrasket over byens fornøjelser. Her er masser af dejlige udesteder og natklubber. Landet har en rig kulturel tradition. Hvorfor ikke slappe af med et opera- eller teaterbesøg. Og hvis du er her om sommeren, så skal du huske at tage ud til de utroligt fine strande. Du kan også slappe af på spa, ved at sejle eller spille golf.

DTF travels tip Riga har meget at tilbyde sine gæster. Nogle ting som er værd at prøve er: House of Blackheads - Smuk katedral fra 1300-tallet, på Ratslaukums 7. Central Market - stort marked, hvor du kan finde alt fra tøj til mad. Stockmann - Til dig, som kan lide mode. Ligger tæt på banegården.

Kort over Riga

Populære overnatningssteder i Riga

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger