1 / 42

Hotel La Parrita

Conil, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel La Parrita i Rota, befinder du dig tæt på stranden, blot 15 minutters gang fra El Chorrillo og Luna Slot. Dette hotel ligger 1,1 km fra Playa de la Costilla og 1,4 km fra Parroquia de Nuestra Señora de la O. Føl dig hjemme i et af de 14 aircondition-afkølede værelser, der indeholder gulvvarme og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

El Chorrillo - 0,5 km
Luna Slot - 1 km
Parroquia de Nuestra Señora de la O - 1,1 km
Playa de la Costilla - 1,1 km
Corrales de Rota - 3,6 km
Playa Punta Candor - 4,5 km
Playa Agua Dulce - 7,2 km
Costa Ballena Ocean Golf Club - 10 km
Ballena Strand - 11 km
Playa de las Tres Piedras - 11,5 km
El Camaleon Chipiona - 14,5 km
La Regla-stranden - 15,4 km
Flådestation Rota - 16,1 km
Moscatel Museum - 16,4 km
El Santuario de Nuestra Señora de los Mártires - 16,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Jerez de La Frontera (XRY) - 39,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og en elevator. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 6.00 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Hotel La Parrita

Adresse

Hotel La Parrita

Rota, Andalusien, Spanien

N 36.62456 E -6.35482

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger