1 / 15

Landhotel Zum Böhm

Nürnberg, Tyskland

Om hotellet

Med et ophold ved Landhotel Zum Böhm i Roth er du kun 15 minutters kørsel fra Schloss Ratibor og Rothsee. Dette hotel med spa ligger 21,4 km fra Grosser Brombachsee og 29 km fra Playmobil FunPark. Overnat i et af de 35 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser og hjemmesko. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Schloss Ratibor - 3,3 km
Rothsee - 14,1 km
Hilpoltstein-slottet - 14,2 km
Strandbad Enderndorf - 21,1 km
Grosser Brombachsee - 21,4 km
Altmühl Valley Nature Park - 23,9 km
Residenz Ellingen - 27,5 km
Playmobil FunPark - 29 km
NürnbergMesse - 29,5 km
Nürnberg Konferencecenter - 30 km
Franken-Center - 30 km
Segelhafen Ramsberg - 30,2 km
South Nuremberg Hospital - 30,2 km
Klinikum Nürnberg Süd - 30,6 km
Arena Nürnberger Versicherung - 31 km

Den nærmeste store lufthavn er Nürnberg (NUE-Nürnberg Lufthavn) - 53,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en sauna og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og automat. Som gæst på Landhotel Zum Böhm kan du nyde et måltid på Restaurant eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 09.30. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Tyskland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 3 stars.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 8 pr. indkvartering pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Baby-/barnesenge er tilgængelige mod et tillægsgebyr
  • Gebyr for ekstra seng: 20.0 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Kort over Landhotel Zum Böhm

Adresse

Landhotel Zum Böhm

Roth, Bayern, Tyskland

N 49.23905571 E 11.05338905

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger