1 / 100

The Alpina Gstaad

Gstaad, Schweiz

Om hotellet

Overnatter du ved The Alpina Gstaad, som ligger i bjergene i Saanen, er du kun 5 minutters kørsel fra Gstaad Skisportssted og Rutti Skilift. Dette hotel 5 ligger 1,8 km fra Eggli Skiresort og 2 km fra Gstaad Eggli Skilift. Føl dig hjemme i et af de 56 værelser med individuelt design, der desuden har minibarer (med en række gratis produkter) og espressomaskine. Din seng er udstyret med madras af viskoelastisk skum og egyptiske bomuldslagner. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og et fladskærms-tv med digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar og brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Eggli Skiresort - 1,1 km
Gstaad Skisportssted - 1,3 km
Gstaad Eggli Skilift - 1,6 km
Rutti Skilift - 1,7 km
Saanen-Eggli Skilift - 2,8 km
Relleri Skiresort - 4,1 km
Horneggli Skilift - 4,2 km
Schönried Horneggli Skiresort - 4,2 km
Rellerli Skilift - 4,5 km
Saanenmöser Hornberg Skiresort - 4,6 km
Saanenmöser Pass - 4,6 km
Pra Cluen - 4,9 km
Gruyère Pays-d'Enhaut Regional Nature Park - 6,9 km
Rougemont Gondolplads - 8,5 km
Ski Lift Rougemont - Quoquaire - 8,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
Sion (SIR) - 98,4 km
Genève Internationale Lufthavn (GVA) - 149,3 km

Den foretrukne lufthavn for The Alpina Gstaad er Genève Internationale Lufthavn (GVA).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, limousine- eller luksusbilservice og gratis aviser i lobbyen. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og mødelokaler. Afhentningsservice fra togstationen er til rådighed uden tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Efter en dag på pisterne, kan du slappe af i en af de 2 spabade. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Med den gratis skitransport er det nemt og hurtigt at komme på pisterne. Spis dig mæt i japanske retter på Megu, som er en af dette hotels 3 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt.Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Schweiz. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 5 stars og vises på denne side som 5 stjerner. Overnatningsstedet lukkes fra den 10. marts til den 6. juni.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: 5.60 CHF pr. person pr. nat for voksne; CHF 2.95 pr. nat for gæster i alderen 12-16 år. Denne skat gælder ikke for børn under 12 år.
  • Turistgebyr: CHF 1.00 pr. person, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for selvstændig parkering (overdækket): 30.00 CHF pr. dag
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: CHF 30.00 pr. dag
  • Tillægsgebyr for kæledyr: CHF 80 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Baby-/barnesenge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over The Alpina Gstaad

Adresse

The Alpina Gstaad

Saanen, Schweiz

N 46.474885 E 7.288603

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger