1 / 57

Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää

Lapland, Finland

Om hotellet

Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää ligger ved en flod i Saariselka, kun 15 minutters kørsel fra Urho Kekkonen Nationalpark og Ruijanpolku. Dette hotel ved stranden ligger 17,1 km fra Saariselkä Sport Resort og 17,1 km fra Saariselkä Ski Resort. Føl dig hjemme i et af de 34 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser og bidet. Faciliteter inkluderer skriveborde og gratis aviser, og du kan desuden anmode om baby-/barnesenge (gratis). De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Urho Kekkonen Nationalpark - 2,3 km
Ruijanpolku - 13,4 km
Saariselkä Sport Resort - 17,1 km
Saariselkä Ski Resort - 17,1 km
Pyhan Paavalin-kapellet - 18 km
Kaunispään Tower - 19,8 km
Kultamuseo - 27,3 km
Guldgravermuseet - 27,4 km
Koilliskaira Besøgscenter - 27,7 km
Taidenäyttelytila Kuulas - 47,4 km
Ivalo-floden Strand - 47,9 km
Ivalo Church - 48,1 km

Den nærmeste store lufthavn er Ivalo (IVL) - 43,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, bagageopbevaring og vaskeri. Dette hotel har 2 møde- og konferencelokaler til rådighed. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tilbring dagen på pisterne, eller nyd rekreative faciliteter, såsom en sauna og udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, skiopbevaring og hjælp med udflugter/billetter. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Snup en bid mad på Steak house Kammi, som er en af mange spisesteder tilhørende dette hotel. Her finder du blandt andet 2 restauranter og en kaffebar/café. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 12 EUR for voksne og 6 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 13 EUR pr. person

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää

Adresse

Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää

Saariselka, Lapland, Pohjois-Lappi, Finland

N 68.34655 E 27.46118

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger