1 / 44

Om hotellet

Overnatter du ved B&B Dorotea, som ligger tæt på stranden i Santa Cruz de Tenerife, er du kun 10 minutters gang fra Rambla de Santa Cruz og Garcia Sanabria Park. Dette Bed & Breakfast ligger 14,2 km fra Teresitas Strand og 1,1 km fra Nuestra Señora del Pilar-sognet. Føl dig hjemme i et af de 5 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og et fladskærms-tv sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser, hårtørrer og badekåbe. Faciliteter inkluderer loftsventilatorer, og rengøring udføres dagligt. Der kan anmodes baby-/barnesenge (gratis). De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Rambla de Santa Cruz - 0,4 km
Garcia Sanabria Park - 0,5 km
Nuestra Señora del Pilar-sognet - 0,7 km
La Recova-kunstcentret - 0,8 km
Guimerá-teatret - 0,8 km
Museo de Belle Artes - 0,8 km
Det kommunale kunstmuseum - 0,8 km
San Francisco de Asís-sognet - 0,9 km
Nuestra Señora de la Concepción-kirken - 1 km
Estadio Heliodoro Rodriguez López - 1 km
Plaza de España - 1,1 km
La Naturaleza y El Hombre-museet - 1,1 km
Plaza Iglesia - 1,1 km
La Granja Park - 1,1 km
Quirónsalud Tenerife Hospital - 1,2 km

Den nærmeste lufthavn er:
Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 13,2 km
Tenerife (TFS-Tenerife South) - 62,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Dette Bed & Breakfast tilbyder roomservice på værelset. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.30 til kl. 10.00.
  • Gebyr for sen indtjekning: EUR 15 for indtjekning efter kl. 20.30

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser og har også andre restriktioner vedrørende kæledyr. Gæster skal kontakte hotellet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.

Kort over B&B Dorotea

Adresse

B&B Dorotea

Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer, Spanien

N 28.468369 E -16.257012

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger