1 / 14

Om hotellet

Med et ophold ved Quilatours Santiago, som ligger i Santiago (Santiago Centrum), er der kun 15 minutters gang til Plaza de Armas og Chile-universitetet. Dette lejlighedshotel ligger 1,8 km fra Palacio de la Moneda og 2,3 km fra Clinica Santa Maria. Føl dig hjemme i et af de 5 værelser, der indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Der er et 32-tommers fladskærms-tv med kabelkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Santa Lucia Hill - 0,2 km
Santiago Kommunale Teater - 0,4 km
Forest Park - 0,4 km
Lastarria Distrikt - 0,6 km
Plaza de Armas - 0,6 km
Gabriela Mistral Kulturcenter - 0,7 km
Museum for Moderne Kunst - 0,7 km
Nationalmuseet for Fin Kunst - 0,7 km
Paseo Ahumada - 0,7 km
Santiago Bytorv - 0,7 km
San Francisco Kirke - 0,7 km
Naturhistorisk museeum - 0,8 km
Patronato - 0,8 km
Metropolitan Cathedral - 0,8 km
Palacio de Bellas Artes - 0,8 km

Den foretrukne lufthavn for Quilatours Santiago er Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) - 18,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Gå ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive et fitnesscenter og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Dette lejlighedshotel tilbyder roomservice på værelset.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kontant depositum: USD 60.0
  • Du bliver muligvis bedt om at betale følgende beløb på overnatningsstedet: National moms i Chile (19%). Ikke-lokale rejsende med et gyldigt pas og turistvisum, som betaler med et udenlandsk kreditkort eller via bankoverførsel fra et andet land er muligvis fritaget for denne moms (19%).

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for selvstændig parkering: USD 16 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har åbent fra december til april.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 09.00 til kl. 22.00.
  • Ét barn, i alderen 4 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Quilatours Santiago

Adresse

Quilatours Santiago

Santiago, Santiago, Chile

N -33.4391822814941 E -70.6446304321289

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger