1 / 58

Sentosa Hotel Apartment Taoyuan Branch

Shenzhen, Kina

Om hotellet

Fra Sentosa Hotel Apartment Taoyuan Branch i Shenzhen (Nanshan) er der kun 10 minutters kørsel til Happy Coast og Window of the World. Dette hotel 4 ligger 7,8 km fra Lykkens Dal og 8,6 km fra Splendid China Folk Village. Føl dig hjemme i et af de 402 aircondition-afkølede værelser, der indeholder mikrobølgeovn og minibar. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Shenzhen Universitet - 0,1 km
Xin'an Nantou Ancient City - 0,1 km
Nanshan Museum - 0,9 km
Coastal City - 2,8 km
Zhongshan Park - 2,9 km
Nanshan Flower Park - 3 km
MixC Shopping Mall - 3,6 km
Shenzhen Bay - 3,6 km
Shenzhen Bay Park - 3,9 km
Shenzhen Bay Sports Center - 4 km
Happy Coast - 4,1 km
Shenzhenwan Science and Technology Ecological Garden - 5,6 km
Window of the World - 5,6 km
Yifang Center - 6,3 km
Chinese Overseas City - 6,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Shenzhen (SZX-Shenzhen International) - 20,6 km
Hongkong internationale lufthavn (HKG) - 36,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gå ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på dette hotels restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice. Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem. Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 7. april 2024 til den 30. april 2024 (datoerne kan ændre sig):
  • Swimmingpool
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 128 CNY pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 200.0 CNY pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har åbent fra april til oktober.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Sentosa Hotel Apartment Taoyuan Branch

Adresse

Sentosa Hotel Apartment Taoyuan Branch

Shenzhen, Guangdong, Kina

N 22.53237 E 113.92754

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger