1 / 39

Hotel Combermere

Shimla, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Combermere har du en central base i Shimla, kun få skridt fra Mall Road og en 5 minutters gåtur fra Christ Church. Dette hotel ligger 1,9 km fra Jakhu Tempel og 6,4 km fra Lakkar bazar. Føl dig hjemme i et af de 41 værelser, der indeholder køleskab og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og mørklægningsgardiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mall Road - 0,1 km
Christ Church - 0,4 km
Gaiety Theater - 0,5 km
Gaiety Heritage Cultural Complex - 0,5 km
Himalayan Aviary - 0,6 km
Kotkhai Palace - 0,7 km
Lankra Veer Temple - 0,7 km
Mahamai Temple - 0,7 km
Sidh Baba Ka Mandir - 0,7 km
Rothney Castle - 0,9 km
Kali Bari Temple - 1,2 km
Lakkar bazar - 1,3 km
Jakhu Tempel - 1,7 km
Gurkha Gate - 2,6 km
Delstatsmuseet - 2,8 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Combermere er Shimla (SLV) - 24,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Shimla? På dette hotel er der et område på 315 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Afhentningsservice fra togstationen er til rådighed mod et tillægsgebyr. Gå ikke glip af de mange rekreative tilbud, inklusive en natklub, et motionscenter og et spabad. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Spis dig mæt i internationale retter på Seventh Heaven, som er en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.30.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 700 INR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for nærliggende parkering: 300 INR pr. nat (100 meter væk)
  • Gebyr for ekstra seng: 2000 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Hotel Combermere

Adresse

Hotel Combermere

Shimla, Himachal Pradesh, Indien

N 31.102444 E 77.177711

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger