1 / 21

Sapphire Beach Resort

St. Thomas, Jomfruøerne

Om hotellet

Overnatter du ved Sapphire Beach Resort, som ligger på stranden i Skt. Thomas, er du kun 2 minutters kørsel fra Sapphire Beach og 10 minutters kørsel fra Coki Beach. Dette lejlighedshotel ved stranden ligger 8,5 km fra Virgin Islands National Park og 10,6 km fra Magens Bay Beach. Føl dig hjemme i et af de 155 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde, og rengøring udføres på hverdage. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Cabes Point - 0,1 km
Sapphire Beach - 0,1 km
Turquoise Beach - 1,3 km
Smith Bay Beach - 1,5 km
Vessup Bay - 1,5 km
American Yacht Harbor - 1,6 km
Wyndham Sugar Bay Beach - 2,4 km
Nazareth Bay - 2,7 km
Secret Harbor - 2,7 km
Beverhout Point - 3,1 km
Pineapple Beach - 3,1 km
Coki Beach - 3,8 km
Cowpet Bay - 4 km
Cabrita Point - 4,2 km
Secret Harbour Beach - 3,3 km

Den nærmeste lufthavn er:
St. Thomas (SPB-St. Thomas Seaplane Base) - 13,1 km
Sankt Thomas (STT-Cyril E. King) - 17 km

Den foretrukne lufthavn for Sapphire Beach Resort er Sankt Thomas (STT-Cyril E. King).

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Som gæst på Sapphire Beach Resort har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten.
  • Gebyr for baby-/barneseng: 20.0 USD pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: 20.0 USD pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 11 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.

Kort over Sapphire Beach Resort

Adresse

Sapphire Beach Resort

Skt. Thomas, De Amerikanske Jomfruøer

N 18.333626 E -64.849184

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger