1 / 100

Best Western Coral Hills

Zion National Park - UT, USA

Om hotellet

Med et ophold ved Best Western Coral Hills har du en base i hjertet af St. George, kun få skridt fra Laser Mania Family Fun Center og Pioneer Courthouse Museum. Dette hotel med miljøcertifikat ligger 22 km fra Sand Hollow State Park og 0,2 km fra McQuarrie Memorial Pioneer Museum. Føl dig hjemme i et af de 98 værelser, der indeholder køleskab og mikrobølgeovn. Sengen på dit værelse er udstyret med topmadras. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og et fladskærms-tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt designertoiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Laser Mania Family Fun Center - 0,1 km
Pioneer Courthouse Museum - 0,2 km
McQuarrie Memorial Pioneer Museum - 0,2 km
St. George Art Museum - 0,3 km
Pioneer Center For The Arts - 0,5 km
St. George Tabernacle - 0,5 km
Brigham Young Winter Home - 0,7 km
Vernon Worthen Park - 1 km
St. George Utah Temple - 1,4 km
Utah Tech University - 1,6 km
Jacob Hamblin Home - 1,8 km
Pioneer Park - 1,9 km
St. George Musical Theater - 2,2 km
Greater Zion Stadium - 2,4 km
Zion Factory Stores - 2,5 km

Den foretrukne lufthavn for Best Western Coral Hills er St. George, UT (SGU) - 27,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, en computerstation og hurtig udtjekning. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Nyd godt af en lang række rekreative faciliteter på stedet, inklusive en udendørs pool, en indendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 30.00 pr. kæledyr (varierer afhængigt af opholdets længde)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 3 børn i alderen 17 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.

Kort over Best Western Coral Hills

Adresse

Best Western Coral Hills

St. George, Utah, USA

N 37.10993 E -113.58035

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger