1 / 19

Pullman Suzhou Zhonghui

Shanghai, Kina

Om hotellet

Fra Pullman Suzhou Zhonghui i Suzhou (Xiang Cheng Distrikt) er der kun 10 minutters kørsel til Humble Administrator's Garden og Suzhou Museum. Dette hotel 4,5 ligger 9,7 km fra Suzhou Universitet og 10,8 km fra Gaden Shantang. Føl dig hjemme i et af de 413 værelser med individuelt design, der desuden har minibar og smart-tv. Din seng har topmadras og er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt brusehoved med spredningseffekt og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Suzhou City Moat - 6,4 km
Gaden Pingjiang - 8,1 km
Humble Administrator's Garden - 8,1 km
Suzhou Garden Museum - 8,2 km
Suzhou Museum - 8,4 km
Løvelundshaven - 8,4 km
Suzhou Pingjiang Wanda-pladsen - 8,4 km
Suzhou Art & Crafts Museum - 8,5 km
Suzhou Coins Museum - 8,6 km
Couple's Retreat Garden - 8,7 km
Suzhou Silk Museum - 8,8 km
Beisi-pagoden - 9,2 km
Suzhou Pingtan Museum - 9,3 km
Lotus Pond in Moonlight Wetland Park - 9,6 km
In City Indkøbscenter - 9,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Wuxi (WUX-Shuofang) - 38,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, gratis aviser i lobbyen og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og 8 mødelokaler. Afhentningsservice fra togstationen er til rådighed mod et tillægsgebyr. Drag fordel af de rekreative tilbud på stedet, inklusive en indendørs pool, en sauna og et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel i art deco-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Snup en bid mad på en af dette hotels 3 restauranter, eller bliv på værelset og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet serveres på hverdage fra kl. 06.00 til kl. 10.00 og i weekenderne fra kl. 06.00 til kl. 10.30 mod et gebyr. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem. Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 26. maj 2024 til den 29. maj 2024 (datoerne kan ændre sig):
  • Swimmingpool
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 161 CNY pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 06.00 til kl. 22.00.
  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Pullman Suzhou Zhonghui

Adresse

Pullman Suzhou Zhonghui

Suzhou, Jiangsu, Kina

N 31.378675 E 120.64454

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger