1 / 34

Pullman Suzhou Taicang

Shanghai, Kina

Om hotellet

Med et ophold ved Pullman Suzhou Taicang har du en base i hjertet af Suzhou, kun 5 minutters kørsel fra Wanda Plaza og Zhangpu Tidligere Residens. Dette hotel 4 ligger 3,6 km fra Taicang Park og 6,7 km fra Haitian Temple. Føl dig hjemme i et af de 247 værelser med individuelt design, der desuden har minibar og LCD-tv. Et tv med digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser samt brusehoved med spredningseffekt og designertoiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Wanda Plaza - 0,9 km
Taicang Park - 3,5 km
Zhangpu Tidligere Residens - 3,5 km
Haitian Temple - 3,8 km
Xi Lu-haven - 8 km
Nanguang Temple - 12,7 km
Zhoujing Bridge - 12,9 km
Tianfei-paladset - 14,6 km
Wu Jianxiong Cemetery - 15,1 km
Zheng He Memorial - 15,3 km
Shuangfeng Ancient Town - 15,3 km
Wanda Plaza Kunshan - 17,2 km
Wuxing Tempel - 17,5 km
Huilongtan Park - 19,6 km
Qiuxia Have - 19,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Hongqiao Internationale Lufthavn (SHA) - 48,2 km
Pudong Internationale Lufthavn (PVG) - 89,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gå ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive en indendørs pool og et døgnåbent fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Få stillet sulten på 源·全日制西餐厅, en af 2 restauranter på dette hotel. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 180 CNY pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Pullman Suzhou Taicang

Adresse

Pullman Suzhou Taicang

Suzhou, Jiangsu, Kina

N 31.45777 E 121.131195

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger