1 / 41

Oakwood Hotel & Residence Suzhou

Shanghai, Kina

Om hotellet

Med et ophold ved Oakwood Hotel & Residence Suzhou i Suzhou (Suzhou Industrial Park) er du kun 1 minutters kørsel fra Dushu Lake og 5 minutters kørsel fra Jinji sø. Dette hotel 4,5 ligger 7,7 km fra Pariserhjulsparadiset og 8,4 km fra Suzhou Internationale Udstillingscenter. Føl dig hjemme i et af de 250 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Dushu Lake - 0,2 km
Jinji sø - 5,2 km
Pariserhjulsparadiset - 7,7 km
Suzhou Internationale Udstillingscenter - 8,4 km
Yuanrong Times Square - 8,5 km
Suzhou Culture and Arts Center - 9,6 km
Suzhou City Moat - 11 km
Det Dyrebare Bæltes Bro - 11,2 km
Suzhou Center - 11,4 km
Port mod øst - 11,9 km
Suzhou Universitet - 12,1 km
In City Indkøbscenter - 12,5 km
Suzhou Park - 13,3 km
Nettenes Herres Have - 13,4 km
Pan-porten - 13,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Wuxi (WUX-Shuofang) - 52,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og hurtig indtjekning. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer et døgnåbent fitnesscenter og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Dushu Spring, en restaurant, som specialiserer sig i lokale og internationale retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum: CNY 500.0

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 98.00 CNY pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 250.0 CNY pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Oakwood Hotel & Residence Suzhou

Adresse

Oakwood Hotel & Residence Suzhou

Suzhou, Jiangsu, Kina

N 31.26094 E 120.719965

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger