1 / 100

The Emperor Suzhou

Shanghai, Kina

Om hotellet

Fra The Emperor Suzhou i Suzhou (Wuzhong), er der kun 15 minutters kørsel til Den Hængende Have og Hanshan-templet. Dette hotel 4,5 ligger 16,1 km fra Gaden Shantang og 17 km fra Gaden Pingjiang. Føl dig hjemme i et af de 8 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder minibarer (med en række gratis produkter). Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi er til rådighed. Badeværelserne har designertoiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Gusong Garden - 0,2 km
Mudu Ancient City - 1,5 km
Taiping Mountain - 5,2 km
Soody Candy Land - 6,6 km
Suzhou Water Park - 7,6 km
Baimajian Ecological Garden - 7,6 km
Suzhou Amusement Park - 8 km
Tai-søen - 8,7 km
Qionglongshan Dongwu Nationale Skovpark - 9,2 km
Suzhou Canal Park - 11,1 km
Den Hængende Have - 11,9 km
Hanshan-templet - 12,1 km
Suzhou City Moat - 12,1 km
Panmen Scenic Area - 12,3 km
Shangfang Mountain - 12,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Wuxi (WUX-Shuofang) - 40,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom et spabad. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og picnicområde. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på dette hotels restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.30. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for nærliggende parkering: 10 CNY pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 300.0 CNY pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over The Emperor Suzhou

Adresse

The Emperor Suzhou

Suzhou, Jiangsu, Kina

N 31.251598 E 120.510028

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger