1 / 83

Pirita Marina Hotel & Spa

Tallinn, Estland

Om hotellet

Med et ophold ved Pirita Marina Hotel & Spa i Tallinn (Pirita) er du kun 10 minutters kørsel fra Tallinn Havn og Pirita Lystbådehavn. Dette hotel ved stranden ligger 1,4 km fra Pirita-klosteret og 1,7 km fra Pirita Beach. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 267 værelser. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Pirita Lystbådehavn - 0,1 km
Pirita-klosteret - 0,8 km
Pirita Beach - 1 km
Det Estiske Historiske Museum - Maarjamae Palads - 1,8 km
Estonian Fairs Centre - 2,3 km
Metsakalmistu Kirkegård - 2,9 km
Tallinn Song Festival Grounds - 2,9 km
Russalka-mindesmærket - 3,2 km
Kadrioru Park - 3,2 km
Apleks Boris - 3,6 km
Kadriorg Kunstmuseum - 3,8 km
Kadriorg-slottet - 3,8 km
Peter I's Hus og Museum - 3,9 km
Kumu Kunstmuseum - 4,1 km
Tallinn Botaniske Have - 4,1 km

Den foretrukne lufthavn for Pirita Marina Hotel & Spa er Tallinn (TLL-Lennart Meri) - 8,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og gratis aviser i lobbyen. Planlægger du et arrangement i Tallinn? På dette hotel er der et område på 120 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Er du til spil, kan du prøve dit held i kasinoet, mens andre måske foretrækker tilbud, såsom en indendørs pool or en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og gavebutik/aviskiosk. Få stillet sulten med internationale retter på Regatta Restaurant, en restaurant, hvor du kan nyde udsigten til havet. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Har du brug for en pause? Få en drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 12 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Depositum for kæledyr: 36 EUR pr. nat
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 32.00 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 30.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Pirita Marina Hotel & Spa

Adresse

Pirita Marina Hotel & Spa

Tallinn, Harju Amt, Estland

N 59.46569 E 24.82487

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger