1 / 100

Lankavatara Ocean Retreat & Spa

Om hotellet

Overnatter du ved Lankavatara Ocean Retreat & Spa, som ligger på stranden i Kalametiya, er du kun 3 minutters gang fra Kahandamodara Strand og 11 minutters gang fra Kalametiya Fuglereservat. Dette hotel ved stranden ligger 9,5 km fra Kalamatiya Fuglereservat og 14,4 km fra Rekawa Strand. Føl dig hjemme i et af de 17 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og minibar. Værelserne har privat møbleret terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne indeholder bruser med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kahandamodara Strand - 0,2 km
Kalametiya Fuglereservat - 0,9 km
Kalamatiya Fuglereservat - 9,5 km
Rekawa Strand - 14,4 km
Rekawa Skildpaddereservat - 14,8 km
Tangalle Strand - 17,5 km
Parewella Naturlige badeområde - 20,5 km
Tangalle Fyrtårn - 20,7 km
Shangri-La's Golf and Country Club - 21,7 km
Goyambokka Strand - 23,1 km
Dry Zone Botanical Garden - 24,9 km
Mawella Strand - 27,3 km
Mulkirigala Rock Monastery - 27,8 km
Godellawela Strand - 28,6 km
Kudawella Strand - 31,4 km

Den foretrukne lufthavn for Lankavatara Ocean Retreat & Spa er Colombo (CMB-Bandaranaike Intl.) - 228,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og vaskeri. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 100 USD pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Lankavatara Ocean Retreat & Spa

Adresse

Lankavatara Ocean Retreat & Spa

Tangalle, Southern Province, Sri Lanka

N 6.075052 E 80.925402

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger