1 / 11

Om hotellet

Overnatter du ved Hotel Dreams, som ligger tæt på stranden i Thiruvananthapuram, er du kun 15 minutters kørsel fra Kovalam Strand og Shri Padmanabhaswamy-templet. Dette hotel ligger 1 km fra Vellayani Lake og 1,3 km fra Lighthouse Beach. Føl dig hjemme i et af de 9 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Vellayani Lake - 1 km
Lighthouse Beach - 1,3 km
Hawah Strand - 1,4 km
Kovalam Strand - 1,4 km
Kovalam Strand - 2,1 km
Vizhinjam Strand - 2,1 km
Samudra Strandpark - 2,5 km
Kerala Arts & Crafts Village - 3,2 km
Chowara Strand - 5 km
Karamana River - 5,2 km
Azhimalathara Strand - 7,6 km
Cochin Cultural Centre - 9,9 km
Attukal Bhagavathy Temple - 10,7 km
De Forenede Arabiske Emiraters Generalkonsulat - 11 km
Mahatma Gandhi Road - 11,3 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Dreams er Thiruvananthapuram (TRV-Trivandrum Intl.) - 13,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Dette hotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 125 INR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 3000.00 INR pr. køretøj (retur)
  • Gebyr for ekstra seng: 300 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Hotel Dreams

Adresse

Hotel Dreams

Thiruvananthapuram, Kerala, Indien

N 8.391088 E 76.986158

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger