1 / 42

Apartamentos LIVVO Morromar

Matagorda, De kanariske Øer

Om hotellet

Overnatter du ved Apartamentos LIVVO Morromar, som ligger tæt på lufthavnen i Tías, er du kun 5 minutters kørsel fra Playa de Matagorda og Pocillos Strand. Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger 6,7 km fra Puerto del Carmen strand og 22,8 km fra Timanfaya Nationalpark. Føl dig hjemme i et af de 221 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med Wi-Fi (tillægsgebyr) kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Der er badekar eller bruser på badeværelserne. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Lanzarote - 0,7 km
Playa de Matagorda - 0,9 km
Playa de Guacimeta - 1,4 km
Pocillos Strand - 1,7 km
Playa de Matagorda - 2,6 km
Playa de Guasimeta - 3,3 km
Playa El Barranquillo - 3,4 km
La Peñita - 3,7 km
Gran Casino de Lanzarote - 3,9 km
Puerto del Carmen strand - 4,3 km
Lanzarote Golf Resort - 4,8 km
Timanfaya Sub - 5,4 km
Fariones-idrætscentret - 5,6 km
Deiland Shopping Center - 5,7 km
Playa de la Concha - 6,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Arrecife (ACE-Lanzarote) - 5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en flersproget medarbejderstab og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, børnepasning med opsyn og spillehal/spillerum. Dette lejlighedshotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Tag forbi dette lejlighedshotels restaurant, og få frokost eller aftensmad. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink.

Dette overnatningssted er under renovering fra den 18. april 2024 til den 18. maj 2024 (slutdatoen kan ændre sig). Følgende områder er påvirkede:
  • En af swimmingpoolene

Gæster har adgang til følgende alternative faciliteter under renovationen:

  • Udendørs pool

Renovationsarbejde udføres kun i dagstimerne på hverdage. Hotellet vil bestræbe sig på at minimere støj og forstyrrelse.
  • Gebyr for trådløst internet på værelset: 4 EUR pr. dag (priserne kan variere)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den samlede pris for ophold den 31. december inkluderer et gebyr for en obligatorisk gallamiddag nytårsaften
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.

Kort over Apartamentos LIVVO Morromar

Adresse

Apartamentos LIVVO Morromar

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

N 28.935505 E -13.621532

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger