1 / 9

Center Park Hotel

Trabzon, Tyrkiet

Om hotellet

Med et ophold ved Center Park Hotel har du en base i hjertet af Trabzon, kun 10 minutters gang fra Tabzon Meydon Park og Sankt Annes Kirke. Dette hotel ligger 0,3 km fra Çarşı Camii og 0,4 km fra Tabakhane Bridge. Føl dig hjemme i et af de 13 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde, og rengøring udføres i begrænset omfang. Der kan anmodes strygejern/strygebræt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Sankt Annes Kirke - 0,1 km
Çarşı Camii - 0,2 km
Taş Han - 0,2 km
Bedesten - 0,3 km
Tabakhane Bridge - 0,4 km
Trabzon Museum - 0,5 km
Zağnos Vadisi-parken - 0,6 km
Tabzon Meydon Park - 0,6 km
Trabzon Slot - 0,9 km
Gülbahar Hatuns Grav - 0,9 km
Trabzon Statsteater - 1 km
Trabzons havn - 1 km
Gülbahar Hatun Camii - 1,1 km
Kizlar Monastery - 1,1 km
Varlıbaş Shopping Center - 1,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Trabzon (TZX) - 7,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice og en elevator. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og tv på fællesarealer. Tag forbi dette hotels restaurant, og få frokost eller aftensmad. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for komplet morgenmad: 5 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Center Park Hotel

Adresse

Center Park Hotel

Trabzon, Trabzon, Tyrkiet

N 41.006504 E 39.723625

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger