1 / 84

Om hotellet

Overnatter du ved Summer Isles Hotel, som ligger i bjergene i Ullapool, er du kun få skridt fra Hydroponicum og 3 minutters kørsel fra Loch Vatachan. Dette hotel ligger 4,2 km fra Loch Raa og 6,1 km fra Loch Camas an Fheidh. Føl dig hjemme i et af de 12 værelser, der er indrettet med individuelt design. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt kaffe-/temaskiner og gratis mineralvand på flaske. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hydroponicum - 0,1 km
Loch Vatachan - 3,1 km
Loch Raa - 4,1 km
Loch Camas an Fheidh - 6,1 km
Inverkirkaig strand - 24,8 km
Achmelvich Beach - 36,4 km
Sinky Sands - 36,4 km
Vestey's Beach - 36,7 km
Ullapool Golf Club - 37,6 km
Ullapool Ferry Terminal - 39,2 km
Ullapool Museum - 39,3 km
Ullapool Harbour - 39,3 km
Clachtoll strand - 39,5 km
Stoer strand - 40 km

Den nærmeste store lufthavn er Inverness (INV) - 141,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, tv på fællesarealer og hjælp med udflugter/billetter. Spis aftensmad på Summer Isles, en restaurant, som specialiserer sig i lokale og internationale retter. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 09.30. Overnatningsstedet lukkes i november, december, januar, februar og marts.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: GBP 15 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 50.0 GBP pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Summer Isles Hotel

Adresse

Summer Isles Hotel

Ullapool, Skotland, Storbritannien

N 58.01516769 E -5.33744975

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger