1 / 63

Uppsala Lägenhetshotell

Om hotellet

Uppsala Lägenhetshotell ligger i Uppsala ,kun 15 minutters gang fra Uppsala Botaniske Have og Uppsala Universitet. Dette hotel ligger 1,5 km fra Uppsala Katedral og 1,5 km fra Gustanavium Museum. Føl dig hjemme i et af de 40 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og mikrobølgeovn. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer skriveborde og både baby-/barnesenge (gratis) og ekstra senge (tillægsgebyr) er til rådighed efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Uppsala Botaniske Have - 1 km
Uppsala Universitet - 1,2 km
Rune Stones - 1,3 km
Carolina Rediviva Library - 1,3 km
Gustanavium Museum - 1,3 km
Uppsala Katedral - 1,5 km
Upplandsmuseet - 1,5 km
Domkyrka - 1,6 km
Treasury - 1,6 km
Linnéträdgården (botanisk have) - 1,6 km
Pelle Svanslös-huset - 1,7 km
Linnémuseet - 1,7 km
Bypark - 1,8 km
Stora Torget - 1,8 km
Uppsala Slot - 1,8 km

Den nærmeste store lufthavn er Arlanda Lufthavn (ARN) - 47,4 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde.
  • Gebyr for ekstra seng: 150.0 SEK pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Børn i alderen 12 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der serveres ikke alkohol på dette overnatningssted.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Uppsala Lägenhetshotell

Adresse

Uppsala Lägenhetshotell

Uppsala, Uppsala Län, Sverige

N 59.85565 E 17.61252

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger