1 / 66

Quinta da Bouça d'Arques

Funchal, Portugal

Om hotellet

Quinta da Bouça d'Arques ligger i landlige omgivelser i Viana do Castelo, kun 15 minutters kørsel fra Capela da Nossa Senhora da Aparecida og Skt. Románica Martins kirke. Dette gæstehus ligger 10,9 km fra Cabedelo Strand og 11,7 km fra Igreja Matriz. Føl dig hjemme i et af de 8 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og mikrobølgeovn. Din seng er udstyret med topmadras og egyptiske bomuldslagner. Værelserne har privat balkon. Der er et 32-tommers smart-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har gratis toiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Capela da Nossa Senhora da Aparecida - 9,1 km
Skt. Románica Martins kirke - 10,1 km
Cabedelo Strand - 10,9 km
Igreja Matriz - 11,7 km
Museu do Traje - 12,2 km
República Plads - 12,2 km
Gil Eannes - 12,2 km
Capela de Nossa Senhora de Agonia - 12,2 km
Castelo de Santiago da Barra - 13,1 km
Museu de Arte e Arqueologia - 13,2 km
Santa Marta de Portuzelos Kirke - 13,4 km
Udlændinge- og Grænseservice - 14 km
Shipyards of Viana do Castelo - 14,2 km
Santa Teclas Kapel - 16,2 km
Golfe de Ponte de Lima - 16,5 km

Den foretrukne lufthavn for Quinta da Bouça d'Arques er Porto (OPO-Dr. Francisco de Sá Carneiro) - 61,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter. Dette gæstehus tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis kontinental morgenmad er inkluderet.
  • Gebyr for baby-/barneseng: 35.0 EUR pr. ophold
  • Gebyr for ekstra seng: 35.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette gæstehus inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Quinta da Bouça d'Arques

Adresse

Quinta da Bouça d'Arques

Viana do Castelo, Portugal

N 41.660483 E -8.731745

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger