1 / 29

Om hotellet

Overnatter du ved Spring Hotel, som ligger tæt på stranden i Vung Tau, er du kun 15 minutters gang fra Back-stranden og Lotte Mart Vung Tau. Dette hotel ligger 22 km fra Long Hải Strand og 2,1 km fra Vung Tau Market 1985. Føl dig hjemme i et af de 90 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Back-stranden - 0,9 km
Lotte Mart Vung Tau - 1 km
Vung Tau Market 1985 - 2 km
Thuy Tien Beach - 2,1 km
Golf Vung Tau - 2,1 km
Lang Co Ong - 3,1 km
Linh Son Co Tu - 3,1 km
Vung Tau Waterpark - 3,4 km
Robert Taylors Museum for Våben fra hele Verden - 3,9 km
Trước Strand - 4 km
Lam Son Stadion - 4 km
Đồi Con Heo - 4,2 km
Tuong Dai Chua Kito Vua - 4,3 km
Christ of Vung Tau - 4,3 km
Con Dao Express Ferry - 4,4 km

Den nærmeste lufthavn er:
Vung Tau (VTG) - 4,6 km
Tan Binh - Tan Son Nhat internationale lufthavn (SGN) - 100,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og en elevator. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en indendørs pool. Som gæst på Spring Hotel har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Lokale retter tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for lokale morgenmadsretter: 80000 VND for voksne og 60000 VND for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 5 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Spring Hotel

Adresse

Spring Hotel

Vung Tau, Ba Ria-Vung Tau, Vietnam

N 10.352017 E 107.100095

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger